Vpeljava ISO

 
 
 

Vpeljava ISO standarda

Upravljanje s poslovnim sistemom je zahtevna in odgovorna naloga. Sistemi vodenja so managerska orodja, ki povečajo pregled in nadzor nad podjetjem in temeljijo na nenehnem izboljševanju sistema, kar je ključnega pomena za dolgoročen obstoj.

Udejanjanje sistema vodenja je prevzeti filozofijo nenehnega evalviranja procesov in implementiranja nenehnih izboljšav. Tovrstni sistemi so osredotočeni k odjemalcu, torej skrbijo za konstantno zadovoljstvo vaših uporabnikov. To bi moralo biti v današnjih časih vodilo vseh akterjev na trgu.

Certifikat ISO, z mednarodno veljavo, ki dokazuje urejenost posameznega podjetja po določenem sistemu vodenja, nosilcu pripisuje dodano vrednost, kar zvišuje ugled podjetja. Nenazadnje so sistemi nastali na podlagi zbira najboljših praks v širšem, svetovnem okolju.

Izberite pravo svetovalno ekipo, da od vpeljave standarda odnesete kar največ!

IZVEDBA PROJEKTA NA KLJUČ

Kaj to pomeni za vas?
S pomočjo strokovne ekipe bo vpeljava sistema (t.i. izvedba na ključ) v vaše podjetje temeljita in prijaznejša pot do vaše rešitve. Z dvofaznim načinom vpeljave se doseže maksimalno vpetost in vključenost zaposlenih pri doseganju zahtev standarda. Pomoč in nasveti svetovalca se s takim pristopom vpeljejo v delovanje in vse procese v podjetju in dosežejo maksimalne učinke.

 

Pošlji nam sporočilo

    Standard*:

    ISO 9001ISO 14001ISO 27001ISO 45001IATF 16949FSC / PEFCISO 50001LCA analizaGDPRDrugo


    * obvezno polje.
    Strinjam se s splošnimi pogoji.